Loven yrtit

Suomessa naisen sukuelimillä on ollut suuri merkitys kansanperinteessä ja on uskottu, että naisen lovi on portti todellisuuden ja tuonpuoleisen välillä. Vaginaa on pidetty taianomaisena avunlähteenä, sillä sen kautta virtaa myös yhteisöä suojeleva “väki”. Loven yrtit vahvistavat tuota porttia ja avaavat sen väen virtaukselle. Lovi ja seksuaalienergia ovat myös luovuuden ytimessä, luodaanhan tämän maagisen portaalin kautta uutta elämääkin.

Hyvää oloa lantiomaljan höyrytyksellä

Kuinka vahvistaa lovea, tuota naiseuden tärkeintä porttia? Pimpin höyryttäminen on ikiaikainen hoitomuoto, joka puhdistaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Höyrytys voi myös tasapainottaa kuukautisia, helpottaa kramppeja ja turvotusta. Yrttinen höyrytysrituaali tukee naisen syklisyyttä, hedelmällisyyttä, libidioa ja auttaa synnytyksestä palautumisessa. Höyry tekee hyvää kuiville limakalvoille, lisää energiaa ja vähentää stressiä. 

Mitä Loven yrtit -spassa tapahtuu?
Järjestän yhdessä yrttimaagi Pauliina Toivasen kanssa kesällä 2024 lantiomaljan höyrytystilaisuuksia ryhmille. Loven yrtit -spassa istutaan kankaan suojissa jakkaralla, jossa on keskellä lovi. Luonnonyrtit valitaan huolella jokaisen kehon tarpeita vaalien sekä lovelle että jaloille. Yrtit laitetaan kuumaan veteen kulhoon, jakkarassa olevan loven alle. Yrttisen höyryn annetaan tehdä taikojaan samalla, kun osallistujat viedään meditaatiiviselle mielikuvamatkalle luontoonsa rummutuksen tahdissa. Rituaalin aikana sisäistät, miten luontoemo voi tukea kehoasi elämän eri vaiheissa ja opit kuuntelemaan kasviystäviemme viestejä.

Loven yrtit -spa voidaan järjestää ulkona luontoäidin syleilyssä tai sisätiloissa. Loven yrtit -spa sopii esimerkiksi naistenpiireihin, polttareille, synttäreille ja muihin merkkipäiviin. Loven yrtit ei sovellu raskaana oleville, kierukkaa käyttäville tai kuukautisten ensimmäisinä päivinä, jolloin veri on vielä kirkasta. Näissä tapauksessa Loven yrteistä voi nauttia jalkakylvyn muodossa.

Olethan yhteydessä, jos haluat varata yksityisen hyöyrytystilaisuuden ryhmällesi: info@annanyman.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *