Villiyrttikurssit 2024

Oppaana biologi, yrttihoitaja ja keruutuoteneuvoja Anna Nyman

Villiyrttikurssi on virkistävä tapa viettää päivää ulkona uutta oppien ja luontosuhdetta syventäen. Kurssin jälkeen lähiluonnon näkee täysin uusin silmin ja oivaltaa mikä aarreaitta useine yrttilajeineen meitä ympäröi. Mikä parasta, kurssipäivän jälkeen voit valmistaa kotona herkullisen yrttisen aterian, hoitavan yrttiteen tai -uutteen. Kursseilla tutustumme myös yrttien käyttöhistoriaan ja kasvien symboliikkaan. Kanssani on mahdollista opiskella sekä Espoossa, Vantaalla että Helsingissä. Lisäksi pidän tilauksesta myös yksityisiä kursseja asiakkaan toivomassa paikassa. 

Villiyrttikurssit 2024 Helsinki, Vantaa ja Espoo

Lisää päivämääriä tulossa!

Kurssit ja työpajat kestävät noin 2-4h ja maksavat 35-65€. Lopuksi kertaamme opittuja asioita ja käymme läpi valmistusohjeet sekä säilöntävinkit. Osallistujat saavat e-kirjan sähköpostise kurssin jälkeen sekä mahdollisuuden kysyä yrttiaiheisia kysymyksiä jatkossakin.

Voit maksaa osallistumisesi myös Smartum, Edenred tai ePassi-edulla. Tee suoritus SmartumPay, MyEdenred tai ePassi -sovelluksessa hakemalla käyttöpaikka Anna Nyman ja valitse summa (esim. 39€ villiyrttikurssille, 45€ sienikurssille, 35€ webinaariin ja 65€ yrttikosmetiikkakurssille). Lähetä maksusta ruutukaappaus osoitteeseen info@annanyman.fi ja varaan sinulle paikan haluamaltasi kurssilta. Huom! Tarkistathan kurssin kohdalta, että kurssilla on tilaa ennen maksun tekemistä. 

Villiyrtit rohtona ja hyvinvoinnin tukena -webinaarisarjan tallenteet

Tervetuloa oppimaan villiyrteistä virtuaalisesti! Nyt voit uppoutua yrttien maailmaan itsenäisesti webinaarisarjan avulla. Pääset tutustumaan villiyrttien rohtovaikutuksiin ja hyvinvointia kohottaviin vaikutuksiin kolmessa webinaarissa:

  • Villiyrtit ruoansulatuksen apuna 
  • Villiyrtit vastustuskyvyn vahvistajana 
  • Villiyrtit hormonitoiminnan tukena
Webinaariin voi osallistua myös Smartum, Edenred tai ePassi -edulla. 

Villiyrttikurssit yrityksille ja järjestöille

Järjestän myös yksityisiä kursseja yrityksille ja järjestöille sekä tietysti myös perheille ja ystäväporukoille. Villiyrttikurssi on virkistävä tapa viettää päivää yhdessä ja syventää luontosuhdetta. Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

info@annanyman.fi / 050 3523125

Hei! Olen villiruokaan hurahtanut biologi ja keruutuoteneuvoja Anna Nyman. Minulla on yrtti-, marja- ja sienineuvojan pätevyys sekä olen valmistunut yrttihoitajaksi. Villiyrtit ovat ohjanneet minut kirjoittamaan kirjan Villiyrtit – hyvinvointia kotikulmilta (2017, WSOY) ja perustamaan Helsinki Wildfoods -villiyrttiyhteisön. Tällä hetkellä vahvistan osaamistani luonnonlääkinnän konkari Henriette Kressin etäkurssilla sekä opiskelen itsenäisesti jatkuvasti. Olen järjestänyt satoja villiruokakursseja- ja luentoja vuodesta 2015 lähtien. Ennen villiruokahurahdustani toimin tutkijana ja selvitin tiettyjen ympäristötekijöiden vaikutuksia perimäämme. Uutiskirjeeni voit tilata täältä ja tiedustelut yksityisistä kursseista osoitteeseen info@annanyman.fi

"Opin rutkasti uusia asioita lähiympäristöstäni. On hurjaa huomata, kuinka kauas sitä on vieraantunut luonnosta. Kiitos siis silmiä avaavasta retkestä."
Sirpa
"Thanks for the wonderful workshop, Anna! We learned so much with you again "
Jenny
"Suuri kiitos upeasti toteutetusta kurssista, oheisista liitteistä ja ammattitaidostasi aiheen äärellä."
Gun-Maj ja Timo
"Innostava, asiallinen ja keskustelulle avoin ilmapiiri retkellä. Asiantuntevuus välittyi esittelyssä. Suosittelen mielelläni tapahtumaa ystäville ja läheisilleni.
Minna