Sienikurssit 2022

Oppaana biologi ja keruutuoteneuvoja Anna Nyman

Sienikurssi on virkistävä tapa viettää päivää ulkona uutta oppien ja luontosuhdetta syventäen. Kurssin jälkeen lähiluonnon näkee täysin uusin silmin ja oivaltaa mikä aarreaitta uuseine ruokasienilajeineen meitä ympäröi. Mikä parasta, kurssipäivän jälkeen voit valmistaa kotona herkullisen sieniaterian. Kanssani on mahdollista opiskella sekä Espoossa, Vantaalla että Helsingissä. Lisäksi pidän tilauksesta myös yksityisiä kursseja asiakkaan toivomassa paikassa. 

Sienikurssit 2022 Helsinki, Vantaa ja Espoo

Aloitamme kurssit pienellä sieninäyttelyllä, johon olen kerännyt kauden ruokasieniä sekä niiden mahdollisia näköislajeja etukäteen. Kurssit kestävät noin 3h ja maksavat 45€. Lopuksi tarkistan kaikkien osallistujien sienikorit sekä kertaan eri sienilajien valmistusohjeet sekä säilöntävinkit. Osallistujat saavat e-kirjan sähköpostise kurssin jälkeen sekä mahdollisuuden kysyä sieniaiheisia kysymyksiä jatkossakin.

Psst! Voit maksaa myös Eazybreak-kulttuuriedulla. Ole yhteydessä info@annanyman.fi, niin kerron lisää.

Sienikurssit yrityksille ja järjestöille

Järjestän myös yksityisiä kursseja yrityksille ja järjestöille sekä tietysti myös perheille ja ystäväporukoille. Villiyrttikurssi on virkistävä tapa viettää päivää yhdessä ja syventää luontosuhdetta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous.

info@annanyman.fi / 050 3523125

Hei! Olen villiruokaan hurahtanut biologi ja keruutuoteneuvoja Anna Nyman. Minulla on yrtti-, marja- ja sienineuvojan pätevyys sekä olen viittä vaille valmis yrttihoitaja. Villiyrtit ovat ohjanneet minut kirjoittamaan kirjan Villiyrtit – hyvinvointia kotikulmilta (2017, WSOY) ja perustamaan Helsinki Wildfoods -villiyrttiyhteisön. Tällä hetkellä vahvistan osaamistani luonnonlääkinnän konkari Henriette Kressin etäkurssilla sekä opiskelen itsenäisesti jatkuvasti. Olen järjestänyt satoja villiruokakursseja- ja luentoja vuodesta 2015 lähtien. Ennen villiruokahurahdustani toimin tutkijana ja selvitin tiettyjen ympäristötekijöiden vaikutuksia perimäämme. Uutiskirjeeni voit tilata täältä ja tiedustelut yksityisistä kursseista osoitteeseen info@annanyman.fi

"Opin rutkasti uusia asioita lähiympäristöstäni. On hurjaa huomata, kuinka kauas sitä on vieraantunut luonnosta. Kiitos siis silmiä avaavasta retkestä."
Sirpa
"Thanks for the wonderful workshop, Anna! We learned so much with you again "
Jenny
"Suuri kiitos upeasti toteutetusta kurssista, oheisista liitteistä ja ammattitaidostasi aiheen äärellä."
Gun-Maj ja Timo
"Innostava, asiallinen ja keskustelulle avoin ilmapiiri retkellä. Asiantuntevuus välittyi esittelyssä. Suosittelen mielelläni tapahtumaa ystäville ja läheisilleni.
Minna